top of page

K18

Dobrodošli u revolucionarni svijet K18 proizvoda za njegu kose, gdje znanost susreće ljepotu! Naša inovativna kolekcija koristi jedinstveni bioaktivni peptid, K18Peptide™, kako bi transformirala vašu kosu iznutra prema vani, obnavljajući ju na molekularnoj razini.

K18 proizvodi su pažljivo formulirani kako bi pružili revolucionarnu njegu koja obnavlja oštećenu kosu i jača je od temelja. Bez obzira želite li obnovu od čestog izlaganja vrućim alatima za oblikovanje ili oporavak od kemijskih tretmana, K18 nudi jedinstven pristup obnavljanju i jačanju kose.

Naši tretmani i proizvodi koriste naprednu znanost koja pomaže u obnavljanju oštećenih veza u kosi, čineći ju jačom, zdravijom i elastičnijom. K18 nije samo proizvod za njegu kose; to je inovacija koja preoblikuje vašu kosu i pruža joj iznimnu snagu.

Uz stručnost koja stoji iza K18 brenda, naši proizvodi pružaju revolucionarnu njegu koja će transformirati vašu kosu. Doživite obnovu i snagu s K18, vašim ključem ka revitaliziranoj kosi i očaravajućoj ljepoti. Odaberite kvalitetu, odaberite inovaciju, odaberite K18. Vaša kosa nikada nije bila tako snažna i predivna!

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 100KM

Za 2-3 radna dana

na tvojim vratima

Plaćanje pouzećem

Plati kada dobiješ proizvode

Sigurna kupovina

Omogućena 100% sigurna kupovina

bottom of page