top of page
  • Benjamin (frizer i edukator)

Šamponi bez sulfata! Kako odabrati pravi? PART 1


Ako si istinski zaljubljenik u njegu kose, gotovo je nemoguće da nisi čula za šampone bez sulfata. Ali, današnje tržište šampona za kosu je prezasićeno, pa se lahko izgubiti u odabiru pravog Sulfate free šampona za tvoju kosu.


Na našem Online shopu imamo veliki izbor šampona bez sulfata, pa ćemo ti približiti za šta je koji namjenjen kako bi lakše mogla izabrati pravi za sebe.


Vjerovatno jedan od najpopularnijih šampona za kosu. Djevojke širom svijeta znaju za ovaj šampon i koriste ga kao 'sigurni' šampon, odnosno kada si u dilemi koji šampon kupiti, onda je pravi izbor Uniq One. Dovoljno je reći 10 dokazanih efekata koje Uniq One daje tvojoj kosi:


1. POPRAVLJA SUHU I OŠTEĆENU KOSU

2. JAČA KOSU I SMANJUJE PUCANJE KOSE

3. HIDRIRA I ŠTITI TJEME KOSEN

4. NJEGUJE I OŽIVLJAVA BOJU KOSE

5. POMAŽE U RAŠČEŠLJAVANJU

6. KONTROLIŠE FRIZZ

7. DAJE KOSI POTREBNU VLAGU I POBOLJŠAVA MEKOĆU KOSE

8. PRUŽA SJAJNU, LAHKO UPRAVLJIVU KOSU

9. POMAŽE U SPRJEČAVANJU ISPUCALIH VRHOVA

10. OLAKŠAVA STILIZOVANJE KOSE

Broj 1 šampon u prestižnoj njezi kose. No. 4 šampon štiti i oporavlja kosu od svakodnevnih oštećenja, uključujući oštećenu kosu, ispucale vrhove ili frizz. To sve radi na način što spaja ispucale veze u kosi. Ostavlja kosu lakše upravljivom, sjajnijom i zdravijom sa svakim novim pranjem kose.

Olaplex No. 4 je u potpunosti color safe, što znači da čuva tvoju boju kose od brzog ispiranja i dokazano jača kosu.

Olaplex proizvodi su napravili revoluciju u svijetu kada je u pitanju njega kose, tako da svako ima dovoljno dobar razloga da pruži šansu ovom šamponu. Sigurni smo da ćeš se zaljubiti u ovaj šampon.

Prednosti ovog Macadamia šampona za kosu su u tome što u isto vrijeme hidrira kosu (ukoliko imate problem sa suhom kosom) i obnavlja kosu (ukoliko imate problem sa oštećenom kosom. U jačanju i njezi kose pomaže mješavina A, C i E vitamina, koji su sastavni dio ovog šampona.

Sigurno je da će ti ovaj šampon za kosu pojačati sjaj i zaštititi boju kose.

Ako pitaš nas, ovo je naš favorit od svih šampona za kosu kada je u pitanju miris koji ostaje na kosi nakon pranja kose.


Želimo ti njegovanu, zdravu i sjajnu kosu, do sljedećeg posta.

Comments


bottom of page