top of page
  • Jasmina (frizer)

Revlon Professional: UniqOne Green Tea miris


Revlon Professional® nastoji da konstantno uvodi inovacije i došao je do odgovora za zaposlene žene koje traže proizvode za njegu kose koji daju profesionalne rezultate uz minimalne zahtjeve za njihovim vremenom. U današnjem brzom svijetu pametnih telefona i tableta, nemaju svi luksuzno dovoljno vremena da svakodnevno obavljaju temeljnu rutinu njege kose.

Tu dolazi UniqOne™. Ova legendarna maska ​​koja se ne ispire nudi 10 stvarnih prednosti za svaki tip kose u praktičnoj formuli. Popravlja suhu i oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje, dodaje sjaj i čini je podatnijom. Multibenefit, multi mirisni asortiman ostavlja kosu glatkom, svilenkastom i lakom za oblikovanje i kada je mokra i kada je suha. Takođe štiti boju kose zahvaljujući UVA/UVB filterima. Pored izuzetnih mirisa Classic, kokosa i cvijeta lotosa, UniqOne™ je sada razvio novi miris zelenog čaja: oštar, pikantan citrus praćen aromatičnim zelenim čajem i omekšan nježnim notama ambera i mošusa.

Imamo rješenje za svilenkastu, sjajnu i podložnu kosu svaki dan u formuli s više mirisa razvijenoj da ponudi izvrsno iskustvo njege kose. Zašto ne istražiš mogućnosti našeg multibenefit pristupa njezi kose dok otkrivaš svježi novi dodatak asortimanu mirisa za tretman u spreju koji se ne ispire i koji je revolucionirao tržište?


UniqOne Green Tea možeš kupiti OVDJE.

Comentarios


bottom of page