top of page
MASTERCLASS slova full.png

Regionalni događaj frizerskog umijeća

06.11.2022.
Gradska Vijećnica u Sarajevu
#shamasterclass

Dragi prijatelji i prijateljice,

želimo vam iskreno zahvaliti prije svega na fantastičnoj energiji koju smo u Sarajevu dobili od vas i koja će nam još dugo biti pogonsko gorivo i motivacija da budemo još bolji i još više ulažemo u znanje. Sve vaše poruke, pozdravi, zahvale i dobre želje, a dobili smo ih na stotine, nam kažu da smo svi zajedno fantastičan tim, s kraja na kraj regiona, i da skupa možemo i hoćemo napraviti sjajne stvari.

Radujemo se svakom narednom susretu - Sarajevo će uvijek biti tamo gdje je bilo. Naposlijetku, želimo uspješan rad, pune salone, oštre makaze i puno novih ideja, nadamo se da smo vas inspirisali za njih.

Posebnu zahvalnost dugujemo partnerima i sponzorima - hvala što ste bili dio naše ideje.

Mi smo iskreno i duboko ganuti i zahvalni na podijeljenoj energiji. Jednom kada budemo sumirali sve što smo napravili, 6. novembar 2022. u Sarajevu će sigurno biti među najvažnijim uspomenama.

Hvala vam!

Senad Hair Academy tim

Prijatelji MASTERCLASS-a

Glavni sponzori

autosave.png

Senad Hair Academy surađuje sa Revlon Professional već 6 godina. Za kompletan kolor će biti korištene Revlon Professional boje i prelivi. Otkrićemo vam sve ‘salonske tajne’ koje godinama koristimo u našim salonima. 

MOROCCANOIL.webp

Moroccanoil je svjetski luksuzni brend za njegu i stajling kose. Zamišljeni su kao backstage proizvodi, ali mi ćemo ih ovaj put dovesti na stage, za kompletan stajling na MASTERCLASS-u. 

OLAPLEX.png

Olaplex-ova patentirana tehnologija konstantno mjenja ono što je moguće za kosu. Revolucionarni brend za koji smo posebno ponosni da bude prijatelj naše akademije i ovogodišnjeg 

MASTERCLASS-a. #OLAFLEX

Zlatni sponzori

UNICREDIT ORIGINAL.png
frisa_logo.png
LISCA.png
MK COLOR CRNI.png
logo.png
jrl-2.jpeg
Bambi logo.png

Zvanična zaštitarska agencija

GAMA LOGO.png

Tehnička podrška

logo_2x.png

Mjesto dešavanja

Logo-side-V.jpeg

Zvanični partner hotel

hotel bijelo.png

Medijski partneri

HAYAT.png
Klix_logo_2019_Final_Transparent.png
Ladies In.png
ANTENA Sarajevo LOGO.png

VIDIMO SE SLJEDEĆE GODINE ❤️

bottom of page