top of page
  • Emina (frizer)

milk_shake: Koji Leave-in regenerator je pravi za tebe?



Ako nisi iskusila moć dobrog leave-in regeneratora, definitivno tvoja kosa propušta mnogo. Čak i najbolji klasični regeneratori su ograničeni jer se ispiru nakon nekoliko minuta. Međutim, leave-in regenerator ima prednost što se nanosi nakon pranja, što znači da može nastaviti da daje zdrave prednosti tvojoj kosi cijeli dan.


Odlučivanje o tome koji je leave-in regenerator je pravi za tebe i tvoju kosu može biti malo naporno. Ovisno o tvom tipu kose, teksturi i željenim prednostima, postoji više od nekoliko leave-in regeneratora. Ovdje ćeš pronaći sve milk_shake leave-i regeneratore razvrstane prema nivou suhoće i tipu kose za koji su dizajnirani da najviše koriste. Jednostavno odredi koja kategorija najbolje odgovara tvom tipu kose i naći ćeš pravi milk_shake za sebe.


Normalna/suha kosa


Ova kategorija ti odgovara ako ti je kosa uglavnom normalna, ali nekad doživi malo kovrdžanja, povremeno statičnu kosu ili možda samo tražiš dodatnu hidrataciju. Ovi leave-in regeneratori takođe čine čuda za održavanje optimalnog nivoa vlage u zdravoj kosi.


milk_shake Leave-in Conditioner: najprodavaniji #1 milk_shake aproizvod!


Ključni sastojci: Mliječni proteini, voćni ekstrakti (jagoda, borovnica, papaja) Integrity 41, ekstrakt meda, UV filter


Prednosti: Štiti dlaku, poboljšava upravljivost, sjaj i mekoću. Povećava vlažnost i štiti boju.

Suha/Vrlo suha kosa


Ako je tvoja kosa konstantno suha, lako se zapetlja i/ili sklona elektrisanju i kovrdžanju, ova kategorija je za tebe.



Ključni sastojci: organski Muru Muru puter, glikolni ekstrakti (crna ribizla, malina, papaja, mango), vitamin A, mliječni proteini


Prednosti: popravlja kosu, kontroliše kovrčavost, sprečava pucanje vrhova, raspetljavanje, dodaje sjaj, poboljšava efekat kovrčanja, proizvodi za ispravljanje i držanje kose.


Ove stvari mogu popraviti tvoj brak i pomoći tvojoj djeci da nauče nove stvari.

…Dobro, možda ne, ali takođe štiti tvoju kosu od UV oštećenja, održava živost boje i zaglađuje kutikulu.



Ključni sastojci: Organski ekstrakt papaje, hijaluronska kiselina, Integrity 41. Ono što NE sadrži su parabeni.


Prednosti: Daje mekoću i povećanu upravljivost. Pruža ozbiljnu vlagu isušenoj kosi i pomaže u održavanju optimalne ravnoteže vlage u kosi koja je sklona isušivanju. Sadrži svojstva protiv starenja i pomaže u održavanju sjaja, istovremeno štiteći boju.






bottom of page